Osasto

Asukkaan digipalvelut

Connect

Kehitämme digipalveluja helpottamaan sosiaali- ja terveysasioiden hoitamista


Asukkaan digipalvelut -hankkeen tavoitteena on kaikille Suomen asukkaille tarkoitettujen sähköisten sote-palvelujen toteuttaminen siten, että asukas saa oikea-aikaisen hoidon ja palvelut.

Asukkaan digipalvelut -hanke tuottaa työkaluja, joilla asukas voi itse arvioida omaa vointiaan ja avuntarvettaan, osallistua hoitoon sekä huolehtia omasta hyvinvoinnistaan. Hankkeen tuotoksena syntyvät sähköiset palvelut mahdollistavat yhdenmukaiset sosiaali- ja terveyspalvelut ja sähköiset palvelupolut koko maassa organisaatiosta riippumatta.

Tällä hetkellä käytössä ovat Omaolo.fi-palvelu ja Päivystysapu 116117 -puhelinpalvelu.

Tästä pääset tutustumaan tarkemmin toimintaamme >>

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Keitä me olemme?

Työyhteisömme koostuu yli kuudestakymmenestä asiantuntijasta eri puolilta Suomea. Meitä yhdistää halu oppia uutta ja toimia tienraivaajina digikentällä.

Rakennamme kansallisia kokonaisuuksia palveluiden käyttäjiä osallistaen. Tiivis yhteistyö julkishallinnon toimijoiden ja kumppaniverkostojemme kanssa on työmme ytimessä. Työskentelemme asukkaiden uusien digipalvelujen, tietojohtamisen ja tiedonhallinnan ja integraation rakennuspalikoiden parissa. Tarjoamme erikoisosaamista valtion eri toimijoille heidän projektejaan tukien.

Työskentelytapamme on joustava ja pääosin virtuaalista. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä Kuntatalolla.

Tutustu toimintaamme verkkosivuillamme.

 

Helsinki

Kuntatalo
00530 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta