Osasto

Tietojohtaminen ja tiedonhallinta

Connect

Tuotamme tietosisältöjä julkisten palvelujen järjestäjien tarpeisiin.

Tuotamme tietosisältöjä julkisten palvelujen järjestäjien tarpeisiin.
Edistämme kansallista tietojohtamisen ja tiedonhallinnan kyvykkyyttä tarjoamalla alusta- ja sisältöratkaisuja toimialariippumattomasti. Projekteillamme mahdollistamme sote- ja pelastustoimen johtamista ajantasaisella ja luotettavalla tiedolla sekä edistämme tiedolla johtamisen kyvykkyyttä. Lisäksi tuemme ministeriöitä ja muita kansallisia toimijoita sovituissa hankkeissa ja tehtävissä.

Edistämme tietojohtamista ja tiedonhallintaa siten, että kansallisesti vertailukelpoisen tiedon tuottaminen on mahdollista. Tavoitteenamme on, että tietojohtaminen perustuu kansallisesti sovittuihin käsite- ja sisältömääräyksiin ja näistä johdettuihin yhtenäisiin tietomalleihin, jotta sama tietopohja voi palvella eri tasoilla – palvelujen tuottamisesta valtio-ohjaukseen saakka. Teemme tiivistä yhteistyötä niin alueellisten kuin kansallisten toimijoiden kanssa.

 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Keitä me olemme?

Työyhteisömme koostuu yli kuudestakymmenestä asiantuntijasta eri puolilta Suomea. Meitä yhdistää halu oppia uutta ja toimia tienraivaajina digikentällä.

Rakennamme kansallisia kokonaisuuksia palveluiden käyttäjiä osallistaen. Tiivis yhteistyö julkishallinnon toimijoiden ja kumppaniverkostojemme kanssa on työmme ytimessä. Työskentelemme asukkaiden uusien digipalvelujen, tietojohtamisen ja tiedonhallinnan ja integraation rakennuspalikoiden parissa. Tarjoamme erikoisosaamista valtion eri toimijoille heidän projektejaan tukien.

Työskentelytapamme on joustava ja pääosin virtuaalista. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä Kuntatalolla.

Tutustu toimintaamme verkkosivuillamme.

 

Helsinki

Kuntatalo
00530 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta